Állófogadás szervezése, lebonyolítása
Az állófogadás legfontosabb jellemzői:
- elegáns
- reprezentatív
- kötetlen
- gazdag étel-, és italválaszték
- kisebb helyigény – 1 m2/fő-től
Megrendelőink, partnereink által legtöbbször rendelt, legjellemzőbb rendezvénytípus az állófogadás és az ültetett állófogadás.
Az állófogadás rendezvénytípus ideális a vendégek elegáns, magas színvonalú ellátására. Lebonyolítása sokféle helyszínen megoldható.
A résztvevők az étkezés során szabadon mozoghatnak, kötetlenül társaloghatnak.A megrendelő elképzelésének megfelelően sokféle színű asztalszoknyával díszített büféasztalokon és italasztalokon gazdag étel-, és italválaszték megjelenítésére van lehetőség. A könyöklőasztaloknál a vendégek kényelmesebben tudnak fogyasztani. Az egyedi, iparművész által készített üveg tálkiemelőkkel megbontható a büféasztalok egyhangúsága, a megjelenés reprezentatívvá válik.
Az ültetett állófogadás esetén a vendégek egy része vagy minden vendég számára biztosítani kell az ülve fogyasztás lehetőségét. Így kényelmesebb, azonban fontos tudni, hogy ez jelentősen növeli a rendezvény helyigényét (1,6 m2/fő-től).